Søgetips

Kan du ikke finde det du søger? Lad os hjælpe dig. Her er nogle tips til at finde det, du søger.

  • Hvert eneste ord er vigtigt. Alle ordene i din søgning bliver brugt.
  • Det er ligegyldigt, om du bruger store eller små bogstaver. En søgning på “cornflakes” er det samme som en søgning på “Cornflakes.”
  • For det meste ignoreres tegnsætning såsom @ # $ % ^ & * ( ) = + [ ] \ og andre specialtegn.

Lav en ny søgning ud fra disse retningslinjer.

Hold det så simpelt som muligt. Hvis du leder efter et varemærke, skal du indtaste dets navn eller så meget af navnet, som du kan huske. Hvis du leder efter en bestemt slags morgenmadsprodukt - for eksempel Kellogg's® Corn Flakes® - indtast det du leder efter.

  • Tænk på, hvordan den side, du leder efter, er skrevet. En søgemaskine matcher de ord, du skriver til sider på internettet. Når du søger, kan du prøve at bruge de ord, der med størst sandsynlighed vises på den side, du leder efter. Tænk på, hvordan den side, du leder efter, er skrevet. En søgemaskine matcher de ord, du skriver til sider på internettet. Når du søger, kan du prøve at bruge de ord, der med størst sandsynlighed vises på den side, du leder efter.
  • Beskriv det, du søger, med så få ord som muligt. Hvert ord, du søger, vil indsnævre dit fokus. Men hvis du begrænser din søgning for meget, kan det være, at du ikke finder det, du leder efter.
  • Vælg beskrivende ord. Jo mere specifikke ord, du vælger, jo mere sandsynligt er det, at du får relevante resultater.