icon search my accountcountry selector
At arbejde hos Kellogg

KARRIERE HOS OS

KARRIERE HOS OS

Hos Kellogg er vi altid på udkig efter talentfulde og ambitiøse mennesker til vores team.

Som en af verdens førende producenter af morgenmad og snack, tilbyder vi en bred vifte af karrierer, hvor du vil kunne udvikle dine kompetencer.

Der er muligheder i hele Kellogg’s forretningsstruktur, lige fra salg og marketing til finans, kommunikation, ernæring, logistik og HR.

Kellogg’s globale jobsøgningsfunktion gør det muligt at se alle aktuelle ledige stillinger hos os og sende en online ansøgning. Du kan endvidere uploade dit CV og tilmelde dig vores jobbank, hvor du vil blive informeret, hvis der kommer en ledig stilling inden for dit interesseområde.

Link til disse funktioner finder du her: http://www.kelloggcareers.com/global.html

DET MENER VI OM DEN GODE ARBEJDSPLADS

At arbejde hos Kellogg handler om at skabe resultater sammen. Vi lægger derfor stor vægt på klare mål og forventninger og frihed under ansvar. Det giver basis for, at passionerede og ansvarsfulde medarbejdere trives med nye udfordringer og kontinuerligt udvikles både fagligt og personligt.

Lige så vigtigt er det at have det godt sammen. Vi er meget bevidste om at have et arbejdsmiljø, hvor respekt for hinanden, positiv indstilling, humor og en uformel omgangstone går hånd i hånd. Vigtigt for arbejdsglæden er også, at vi tager os tid til at tale med hinanden på tværs af afdelingerne via diverse indslag i dagligdagen og ved festlige lejligheder.

Den gode arbejdsplads er for os også at arbejde og privatliv hænger sammen. Gensidig fleksibilitet er derfor et nøgleord ift. at præstere på arbejdet og også være nærværende for sin familie og have tid til at dyrke sine interesser.

Del dette