icon search my accountcountry selector

Kellogg’s Corn Flakes®

Kellogg’s Corn Flakes®

Som det oprindelige produkt for Kellogg er Corn Flakes det originale og det bedste. Den uovertrufne smag og sprødhed betyder, at der virkelig ikke findes et andet produkt som dette. En ægte legende inden for morgenmadsprodukter. Produktet fås også som en del af vores variety minipakker!

Kellogg’s Corn Flakes®

Kellogg’s Corn Flakes, the Original & Best.

"Sprøde, gyldne og lækre, Kellogg's Corn Flakes har glædet familier i mere end 100 år."

ANSVARLIGT DYRKET MAJS

Majs er den primære ingrediens i Kellogg's Corn Flakes ud af kun fire ingredienser i alt. Majsen i Kellogg's Corn Flakes er en blanding af majs dyrket af landmænd i Argentina, hvor forholdene for kornsorten er optimale. Ansvarligt dyrket betyder, at Kellogg's har verificeret, at den bedste miljømæssige og sociale praksis er blevet implementeret af de landmænd og leverandører, som leverer majs til vores Kellogg's Corn Flakes.

Besøg vores hjemmeside for mere information om ansvarligt dyrket majs på:https://crreport.kelloggcompany.com/ppm/nurturing

RULLET OG RISTET

Hver eneste lækre Corn Flake er en flage af majs, modnet og soltørret naturligt på marken. Den modnes ved 140 dages solskin og bliver så rullet og ristet til perfektion for at opnå den ikoniske og gyldne sprødhed.

Se, hvordan Kellogg's gør sin del

 • Fordelene ved morgenmadsprodukter

  Fordelene ved morgenmadsprodukter

  En skål med et Kellogg's morgenmadsprodukt er fuld af energi og næringsstoffer og en fantastisk måde at starte dagen på.

  Få mere at vide

 • Vores passion for ernæring

  Vores passion for ernæring

  Du og din familie er centralt for alt, hvad vi foretager os.

  Få mere at vide