icon search my accountcountry selector

Trésor®

Trésor®

Uanset om du spiser Trésor om morgenen eller som en hurtig snack i løbet af dagen, så er Trésor den perfekte løsning samtidig med, at smagen er helt vidunderlig. Med en uimodståelig kerne af kakaosmag i hvert stykke, smager det altid dejligt.

Trésor®

Se, hvordan Kellogg's gør sin del

Kellogs KRAVE!
Cacao

Her hos Kellogg's er vores chokoladeelskere altid på jagt efter chokolade til vores æsker med Trésor.

Vi er stolte af at støtte en mere bæredygtig kakao og en bedre verden gennem vores samarbejde med Rainforest Alliance. Vi køber Rainforest Alliance-certificeret kakao i overensstemmelse med Rainforest Alliances bæredygtighedsstandarder underlagt massebalance indkøbsprincipper. Gå ind på rainforest-alliance.org for flere oplysninger om de fremskridt, de gør, og om hvordan deres arbejde støtter en bedre verden.

Cacao

Vi beholder den samme, lækre chokoladesmag i Trésor!

På Rainforest Alliance-certificerede landbrug anvender landmændene mere bæredygtige landbrugsmetoder, som beskytter skoven, forbedrer deres levevilkår, fremmer landarbejdernes menneskerettigheder og hjælper med at afbøde og tilpasse sig til klimakrisen.

Mens dette er en milepæl i vores rejse mod bæredygtighed for Trésor, har vi hos Kellogg's, som en del af vores Better Days-løfte, på langt sigt en forpligtelse til at have en ansvarlig forsyningskæde for alle vores vigtigste ingredienser.

Klik på FAQ-knappen herunder, og få mere at vide, om hvordan vi arbejder med Rainforest Alliance, om kakaoen i Trésor og om Kellogg's rejse mod bæredygtighed.

FAQs
 • Fordelene ved morgenmadsprodukter

  Fordelene ved morgenmadsprodukter

  En skål med et Kellogg's morgenmadsprodukt er fuld af energi og næringsstoffer og en fantastisk måde at starte dagen på.

  Få mere at vide

 • Vores passion for ernæring

  Vores passion for ernæring

  Du og din familie er centralt for alt, hvad vi foretager os.

  Få mere at vide