Opskrifter
Æblecrumble
Ingredienser
- 200 g hvedemel
- 110 g brun farin (1 spsk. ekstra til æblerne)
- 1 tsk. stødt kanel
- 110 g koldt smør eller margarine skåret i terninger
- 60 g Kellogg's® Rice Krispies®
- 5 madæbler, skrællet, uden kernehus og skåret i skiver
Rutevejledning
1. Bland mel, sukker og kanel i en skål.
2. Tilsæt margarine/smør, og smuldr dejen, indtil den ligner grove brødkrummer.
3. Rør Kellogg's® Rice Krispies® i dejen, og stil den til side.
4. Spred æblerne jævnt på en bradepande 38 x 25 x 5 cm, og drys 1 spsk. brun farin over dem.
5. Drys Kellogg's-blandingen over, og bag ved 190 °C (varmluft 170 °C ) i 40 minutter, eller indtil æblerne er møre.
6. Serveres varm eller kold, evt. med yoghurt.