null

Opskrifter

5 Servings

Del dette

Æblecrumble

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 110 g brun farin (1 spsk. ekstra til æblerne)
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 110 g koldt smør eller margarine skåret i terninger
  • 60 g Kellogg's® Rice Krispies®
  • 5 madæbler, skrællet, uden kernehus og skåret i skiver
Recip_Img-928174

Rutevejledning

1. Bland mel, sukker og kanel i en skål.

2. Tilsæt margarine/smør, og smuldr dejen, indtil den ligner grove brødkrummer.

3. Rør Kellogg's® Rice Krispies® i dejen, og stil den til side.

4. Spred æblerne jævnt på en bradepande 38 x 25 x 5 cm, og drys 1 spsk. brun farin over dem.

5. Drys Kellogg's-blandingen over, og bag ved 190 °C (varmluft 170 °C ) i 40 minutter, eller indtil æblerne er møre.

6. Serveres varm eller kold, evt. med yoghurt.