Opskrifter
Rice Krispie Treats® på pind
Ingredienser
- 45 g smør eller margarine
- 300 g skumfiduser
- Frugtfarve
- 180 g Kellogg's® Rice Krispies® Product_253608
- Kokosmel/krymmel/ Kellogg's® Rice Krispies® Product_253608 til pynt
- Glasur:
- 140 g blødt smør
- 280 g flormelis
- 1-2 spsk. mælk
- Et par dråber konditorfarve
- Du skal også have 12 pinde af træ
Rutevejledning
1. Smelt smør i en stor gryde ved svag varme, og tilsæt skumfiduser. Rør godt, indtil det hele er smeltet. Tag gryden af varmen.
2. Rør frugtfarve og Kellogg's® Rice Krispies® i.
3. Del Kellogg's blandingen i portioner, og stik en pind i hver portion. Stil til afkøling.
4. Pynt med glasur og kokos/krymmel/ Kellogg's® Rice Krispies®.
Sådan laver du glasur: Pisk smørret i en stor skål, indtil det er blødt. Tilsæt halvdelen af flormelissen, og pisk indtil blandingen er jævn. Tilsæt derefter resten af flormelissen sammen med 1 spsk. mælk. Pisk, indtil blandingen er cremet, og tilsæt derefter frugtfarve og rør godt rundt.
Tilsæt lidt mere sukker, hvis glasuren skal være tykkere, eller lidt mere mælk, hvis den skal være tyndere.
Et godt tip: Hvis du ikke har tid til at lave glasur, kan du købe den færdiglavet i en tube i de fleste supermarkeder.
VEJLEDNING TIL MIKROBØLGEOVN: Opvarm smør og skumfiduser i en skål beregnet til mikrobølgeovn ved HØJ varme i 3 minutter. Rør efter 2 minutter. Rør, indtil blandingen er helt glat. Følg trin 2 til 4 ovenfor. Tilberedelsestiden i mikrobølgeovn kan variere.