icon search my accountcountry selector
Vores miljø

Vores miljø

Som fødevareproducent er vi afhængige af rigelige mængder korn, vand og energi. Det er i vores interesse, vores kunders interesse og vores planets interesse at bruge alle ressourcer med omtanke.

OurEnvironment

Hver dag gør Kellogg fremskridt og vores produktion bliver mere bæredygtig. Vores Chief Sustainability Officer og vores Social Ansvarlighedskomite sikrer, vi holder fast i vores bæredygtigheds mål. De sætter retningslinjer for vores indkøb af råvarer, og sætter mål for at reducere vores energi- og vandforbrug, drivhusgasudslip og affald.

Læs mere i vores Corporate Responsibility Report

Tænk ”ud af boksen”

Programa Origins

Den allerførste æske, som W.K. Kellogg producerede for mere end 100 år siden, var fremstillet af hundrede procent genanvendt materiale. Den dag i dag er vores æsker med morgenmadsprodukter fremstillet af 95 % genanvendt karton. Du kan hjælpe: Alle vores æsker fra morgenmadsprodukterne kan genanvendes, og selv poserne indeni kan leveres til genbrug på kommunale genbrugsstationer.

Vi er godt på vej

OurEnvironment

Vores mål er at reducere vores energi- og vandforbrug, drivhusgasudslip og affald med 15-20% pr. ton fødevarer, inden 2015 målt mod 2005. Det gør vi igennem store og små initiativer ved, at reducere vores energi- og vandforbrug samt udledning af drivhusgasser verden over. Kellogg forpligter sig til hvert år at reducere vores CO2-forbrug ved at skære ned på energiforbruget i vore anlæg og finde mere bæredygtige metoder til transport af vore ingredienser.

Læs mere i vores Corporate Responsibility Report

Del dette